Het leven is te mooi om daar stukjes van te laten liggen.

Wanneer je het leven niet voluit leeft is het als het krijgen van een cadeau en deze in de mooie verpakking te laten liggen.

Essentie coaching

Iedereen heeft dromen. Dromen over succes, geluk, liefde en meer genieten van het leven.

Essentie coaching is persoonlijke coaching naar jouw geluk. Het is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wilt kijken om meer uit zichzelf en het leven te halen. Door te onderzoeken wat jij wilt en wat jou belemmert krijg je inzicht in jouw mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. Door naar je gedrag te kijken ontdek je welke overtuigingen of emotionele blokkades je tegenhouden. Bewustwording van je gedrag en (oude) belemmerende patronen maken de weg voor je vrij om nieuwe keuzes te maken. Je komt in jouw kracht te staan door te zien wie je werkelijk bent. Vanuit verbinding met jezelf kan je dieper contact maken met je omgeving en jouw leven voluit leven. Wil jij het leven beleven? Wil je meer uit het leven halen? Of wil jij uit de situatie komen waarin je vastzit? Ik help je graag met mijn persoonlijke begeleiding en coaching.

Om jou te begeleiden naar een succesvol traject put ik uit mijn kennis en ervaring op het gebied van coaching. Ik maak hierbij gebruik van systemisch werk, NLP en TA. Mijn overtuiging is dat je nooit klaar bent met jezelf te ontwikkelen, daarom blijf ik mezelf verrijken met nieuwe kennis en opleidingen. Maar het aller belangrijkste is dat ik ook put uit mijn intuïtie, de lessen uit de natuur en van de dieren.

Een coachtraject begint bij mij altijd met een kennismakingsgesprek waarin we beide bekijken of we met elkaar gaan samenwerken en hoe. Ik streef ernaar trajecten kort te houden!

Heb je vragen, neem gerust contact met me op via de e-mail: info@fonzys.nl