Vanuit liefde, compassie en respect in het contact tussen mens, dier en natuur ontstaat ruimte om het leven te ervaren en te vieren!

Het is een verrijking van je leven om met dieren te kunnen communiceren.

Gun jezelf de kans dit te leren!

Zelf leren met dieren communiceren

Iedereen kan leren communiceren met dieren!

Wij zijn allemaal in staat om intuïtief te communiceren. Het is een vaardigheid waarmee we worden geboren. Deze vaardigheid raakt op de achtergrond op het moment dat je leert verbaal en non-verbaal te communiceren. Maar verdwijnt nooit helemaal. Iedereen kent wel een voorbeeld waarin je intuïtief een goede keuze hebt gemaakt. Voor dieren is de intuïtieve taal de basistaal. Voor mensen is dat het geschreven of gesproken woord en de non-verbale communicatie. Als je dichter bij jezelf komt te staan en los van waarden en normen, ontstaat er meer ruimte voor je intuïtie. Hierdoor ben je weer in staat om intuïtief te communiceren. Stel je voor dat jij jouw huisdier kan vragen hoe het met hem of haar gaat? Stel je voor dat jij dieren kan verstaan? Hoe zou dat jouw leven verrijken?

Door middel van oefeningen, opdrachten en theorie coach ik jou zodat ook jij in staat bent betekenisvol met dieren te communiceren. Je (her)ontdekt je innerlijke kennis en kracht en maakt contact met je intuïtie. Je leert (weer) te vertrouwen op je intuïtie zodat ook jij met dieren kan communiceren.

  • De online opleiding dierencommunicatie duurt 7 maanden en volg je vanuit huis. Klik hier voor meer informatie.
  • De tweedaagse cursus kan je in Den Haag volgen.
  • Workshops geef ik op verzoek ook bij je thuis.


Communiceren met dieren is een verrijking voor zowel mensen die uit persoonlijke beweegredenen contact willen maken met dieren alsook voor professionals die met en voor dieren werken. Neem contact met mij op voor meer informatie.