Wil jij jouw band met je dier verdiepen, heb je vragen aan jouw dier of wil je juist weten wat jouw dier te zeggen heeft, vraag dan een reading aan via info@fonzys.nl.

Je kan een dier alles vragen, in alle fases van het leven en ook ver buiten het bereik van tijd.


Reading voor je dier

Om met dieren te communiceren is het niet noodzakelijk fysiek aanwezig te zijn. De communicatie verloopt niet via de gangbare (non)verbale kanalen maar door middel van intuïtie. Om contact te leggen en een verbinding aan te gaan met jouw dierenvriend is een foto voor mij voldoende. Op de foto is het belangrijk dat het dier er alleen op staat en dat de ogen duidelijk zichtbaar zijn. Het is prettig als het hele dier ook zichtbaar is, maar niet noodzakelijk.

Voorbeelden voor het communiceren met dieren zijn;

 • Je wilt jouw band met jouw dier verdiepen en wilt weten wat er in zijn/haar hoofd omgaat?
 • Je wilt weten hoe het met jouw diervriend gaat en of je iets voor hem/haar kan doen?
 • Je merkt ander gedrag aan jouw dier en wilt weten wat er aan de hand is?
 • Je overweegt om een nieuw huisdiergenoot onderdak te bieden en wilt jouw huidige dier(en) daarop voorbereiden.
 • Er gaat iets veranderen binnenkort en je wilt jouw dier(en) daarop voorbereiden, bijvoorbeeld bij een verhuizing.
 • Er is iets veranderd in het huishouden waardoor jouw dier zich is gaan terugtrekken of ander gedrag vertoont dan voorheen.
 • Je dier vertoont klachten die de dierenarts niet kan verklaren.
 • Je hebt een nieuw dier in huis genomen (uit het asiel bijvoorbeeld) en je wilt meer van hem/haar weten.
 • Je vraagt je af of jouw diervriend nog gelukkig is met zijn/haar situatie wanneer het einde nadert en of er iets is wat je nog voor hem/haar kan doen?
 • Je wilt graag nog een keer contact maken met je dierbare nadat hij/zij is overleden.
 • Of je vraagt je af of jouw dier je iets wilt vertellen?

Een reading aanvragen voor jouw dier? Stuur een foto van jouw huisdier via de e-mail en geef hierin aan wat de naam en leeftijd is van jouw huisdier en jouw vragen. Van iedere reading maak ik een schriftelijk verslag, welke je over de e-mail ontvangt. Wanneer er vragen zijn naar aanleiding van de reading kunnen we deze via de e-mail bespreken.


Krachtdier reading

Een krachtdier reading is een reading voor jezelf. Aan de hand van een door jou gekozen vraag raadpleeg ik de dieren om je daar antwoord op te geven. Een krachtdier reading kan je inzicht geven in vragen als:

 • Hoe je van jezelf, van anderen en van de dieren kan leren. Het gaat dan over aspecten van je persoonlijkheid waar je naar mag kijken om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt.
 • Wat in jou aan het licht mag komen om inzicht te krijgen in wat je tegenhoudt om verder te groeien?
 • Met welke fasen en activiteiten je rekening mag houden als je voor een project staat dat je tot stand wilt brengen.
 • Wat je totemdieren zijn en welke krachten zij voor je voorstellen in je leven.
 • Iedere andere vraag waar je richting en antwoorden voor wilt ontvangen van de krachtdieren.

Wil jij meer inzicht krijgen in je huidige situatie, over het verleden of over de toekomst en wil jij daarbij richting krijgen over wat je kunt doen om je gewenste situatie te bereiken? Dan is een krachdier reading iets voor jou. Vraag nu een krachtdier reading aan en laat je verrassen door de wijze inzichten van moeder natuur en de dieren! 


Vermissingen

Niet weten waar je dier is en hoe het met je dier gaat is het ergste wat je kan overkomen als dierenvriend. Voor je gevoel kun je niets doen voor je dier behalve zoeken en flyeren. Maar er is meer mogelijk. 

Ook met vermiste dieren kun je contact maken en antwoord krijgen op je vragen. Neem zo snel mogelijk contact op om je dier weer terug te vinden. Hoe sneller je actie onderneemt hoe groter de vindkans. Ik leg voor jou contact met je dier en kan ook via Google Maps de bewegingen van jouw dier volgen. Samen met jou maken we de verbinding met je dier sterker zodat je dier gevonden wordt of zelf de weg terug naar huis vindt. Voor een vermissing heb ik naast een duidelijke foto van het dier ook het adres nodig waar hij/zij vermist wordt. 

Lees hier mijn blog voor eerste hulp bij vermissingen. Graag vermeld ik hier voor de duidelijkheid en volledigheid dat mijn contact met jouw dier geen vervanging is voor de dierenarts of enige andere medische hulp. Het kan hooguit aanvullend werken bijvoorbeeld omdat het dier aangeeft dat hij ergens last heeft. Een dierenarts kan dan gerichter zoeken naar de medische oorzaak.