Online opleiding dierencommunicatie

Je houdt van dieren, je geniet van hun aanwezigheid en je wilt alles doen om ze een prettig en plezierig leven te geven. Je wilt een diep contact met ze om samen veel geluk te beleven. Niks is jou te gek om alles voor ze te doen, wat binnen jouw mogelijkheden ligt!

Je wilt onder alle omstandigheden weten hoe het met je geliefde dier(en) gaat, of het nu gaat om ze nog gelukkiger te maken of om ze bij te kunnen staan als de tijd zich aandient waarin ze ondersteuning van je kunnen gebruiken. Kortom je wilt graag met ze communiceren op een manier dat er wederzijds begrip is.

Waarom met dieren communiceren? 

Als dierenvriend zie je dat het soms niet lekker gaat met je dier en zou je willen dat je wist wat er mankeert om te kunnen helpen. Je ziet dat ze ergens last van hebben en je zou zo graag antwoord willen krijgen op je vraag: Wat is er? Hoe kan ik je helpen?

Soms zie je ze denken en zou je graag willen weten wat er in het hoofdje omgaat? Zijn ze bang? Hebben ze pijn? Willen ze jou iets zeggen? Waar kijken ze naar? Wat zien ze?

Misschien is jouw lieve dier al overleden en voel je af en toe een sterk gemis en de behoefte om nog een keer contact met je geliefde dier te maken?

Wanneer je sterk de behoefte hebt om je dier te begrijpen en dieper contact met ze te maken, kan het als een groot gemis voelen om niet met ze te kunnen communiceren. Je kan de wanhoop voelen, omdat je weet dat je iets voor ze kan doen, maar je weet niet wat of hoe. Je verdwaalt als het ware in het denken en piekeren en raakt daardoor nog meer van elkaar verwijderd. Terwijl je eigenlijk het tegenovergestelde wilt. Misschien ga je zelfs aan jezelf twijfelen of je wel het beste doet voor je geliefde dier.

Communiceren met dieren helpt je in alle gevallen dieper contact met dieren te maken, elkaar beter te begrijpen en het zorgt ervoor dat je nog meer van elkaar en het leven kunt genieten.

Voor wie is deze opleiding communiceren met dieren? 

Ik werk met mensen die zich bewust zijn van de intelligentie en liefde van dieren. Mensen die compassie hebben voor dieren en weten dat dieren ook compassie voelen. Ik werk met mensen die zich bewust zijn van de waarde van alle leven en graag de mogelijkheden verkennen die het leven te bieden heeft om geluk en plezier te maken en te delen. Mensen die bereid zijn verder te kijken dan de geijkte wegen aangeven en zich durven open te stellen en zichzelf te verwonderen over alles wat er is!

Communiceren met dieren is meer dan het leren en toepassen van een techniek. Het is intuïtief communiceren, communiceren vanuit je hart! In de opleiding besteden we dan ook ruim aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je vanuit je authentieke 'ik' en kracht meer vertrouwd raakt met je intuïtie.

Waar bestaat de opleiding uit? 

In deze online opleiding communiceren met dieren heb ik mijn kennis en kunde op het gebied van, communicatie en persoonlijke ontwikkeling samengevoegd met het leren communiceren met dieren. De opleiding bestaat uit theorie en:

 • Oefeningen om te ontdekken wie jij bent en wat jou beweegt, welke ertoe leiden dat jouw authentieke zelf naar voren komt, jij meer in je kracht komt te staan en het vertrouwen in jezelf laat groeien.   
 • Oefeningen om het communiceren met dieren te leren, vertrouwd te raken aan de taal van dieren en om jou ten diepste te laten ervaren wat jouw waarheid is en het vertrouwen te laten groeien op jouw intuïtie
 • Meditaties gericht op het contact maken met je hart en je intuïtie om met dieren te kunnen communiceren.
 • Tips zodat je zelf kan variëren met de oefeningen en meditaties zodat jij jouw unieke manier vindt om met dieren te communiceren.
 • Tips om de stof die wordt behandeld te verdiepen.
 • Video’s met uitleg zodat je het ook kunt zien.
 • Begeleide meditaties op audiobestanden.
 • Webinars waarbij je de kans krijgt live vragen te stellen over de behandelde stof.
 • Deelname aan een besloten groep op Facebook waarbij je met medecursisten kan sparren en kan oefenen met het communiceren met dieren van anderen!


Dit is wat deelnemers zeggen over hun ervaring met de Fonzy's online opleiding:

In deze opleiding neemt Maria je mee in de wereld van dierencommunicatie. Heel duidelijk en veilig heb ik de stappen mogen zetten in mijn eigen ontwikkeling en het leren communiceren met dieren. Ik heb genoten, veel beleefd en me verwonderd. Dankjewel daarvoor!

Veel liefs, Karin

De opleiding dierencommunicatie volgen bij Fonzys is een echte aanrader:
De opbouw gaat van eenvoudig naar complex. Je krijgt veel basisinformatie, informatie die ik bij een eerdere cursus bij iemand anders gemist heb. Ik vind het fijn om text en uitleg te krijgen bij de dingen die ik doe of ervaar. Je voelt je daardoor zekerder, gaat het steeds beter begrijpen. De afwisseling van video, text, meditatie en coaching via skype vond ik prettig. Vooral aan de meditaties heb ik veel gehad.
De coaching door Maria gebeurt op een enthousiaste, liefdevolle manier, maar pas op ze kan ook pittige vragen stellen.

Liefs, Agnes

Ik volg met veel plezier de opleiding dierencommunicatie bij Fonzy’s en kan het iedereen aanraden. Maria is een heel bevlogen, passievol docent en coach. Dat voel je in ieder aspect van de opleiding. Het is een mooie en intensieve opleiding die verder gaat dan alleen met dieren communiceren. Ik heb ook met mijzelf leren communiceren en veel over mijzelf geleerd. Met haar positieve kracht en wijsheid heeft Maria mij handvatten aangereikt om me te openen, in mijn kracht te staan en meer zelfvertrouwen te hebben. Ik heb het ook als heel waardevol en fijn ervaren dat ze veel ruimte creeërt om je eigen manier van communiceren met dieren te ontdekken.
Praktisch is het heel prettig dat er, naast de online opdrachten, ook skype momenten zijn waarin Maria alle tijd neemt om mee te kijken en helpt bij de opdrachten waar je nog niet uitkomt. Ik voel mij daardoor als leerling gedragen en gehoord door haar.


Liefs, Pingel

Waar we nog meer mee aan de slag gaan

Met deze hele complete online opleiding, wil ik graag mijn steentje bijdragen aan meer dierbewustzijn. Hoe meer mensen leren communiceren met dieren, hoe groter de groep mensen die anderen kan inspireren om met meer dierbewustzijn, respect en compassie naar dieren te kijken.

 • Communiceren met dieren in is intuïtief communiceren van hart tot hart. Velen van ons hebben het contact met de onze intuïtie verloren. In de maatschappelijke gang van alle dag zijn we ‘rollen’ gaan vervullen die ons steeds verder weg brengen van ons authentieke ‘ik’. Opnieuw vertrouwen op onze intuïtie is voor veel van mijn cursisten een obstakel dat ze weerhoudt om met dieren te blijven communiceren wanneer ze het al geleerd hebben. Met deze online opleiding communiceren met dieren wil ik graag, dat jij leert communiceren met dieren vanuit een diep contact met jezelf. Zodat je weer in verbinding met jezelf, jouw authentieke ik, jouw intuïtie in je kracht komt te staan en het vertrouwen houdt om met dieren te blijven communiceren.
 • Een ander obstakel die ik vaak bij mijn cursisten tegen kom is dat ze geleerd hebben dat ze moeten loslaten. Loslaten bestaat niet, aandacht geven bestaat wel! Wanneer je leert dat je emoties moet loslaten die diepgeworteld zijn in een intense ervaring en het lukt je niet, dan heeft dat een groot effect op je zelfvertrouwen. Je wordt onzeker en je gaat twijfelen aan wat je kunt. In deze opleiding leer je hoe je omgaat met diepgewortelde overtuigingen en emoties zodat je het vertrouwen in jezelf behoud. Juist omdat je niet kan loslaten!
 • Nog een obstakel die ik geregeld tegen kom bij mijn cursisten is dat ze moeite hebben met anderen te vertellen dat ze met dieren leren communiceren. Uit angst dat men ze raar vindt, of zweverig, praat men daar niet over. Het gevolg is wel dat je jezelf een censuur oplegt waardoor het communiceren met dieren steeds moeilijker wordt. Door je stap voor stap mee te nemen naar jouw diepste kern, jouw authentieke ‘ik’, raak je vertrouwd met jouw waarheid. Dit is de plek van waaruit je in staat bent jouw stem en jouw boodschap te laten horen. Door op te trekken met de medecursisten in de besloten groep raak je hier steeds meer in vertrouwd.

Dieren hebben de gave ons naar ons hart te brengen.

Laat de dieren je de weg wijzen naar een leven van verwondering! 

Wil jij leren communiceren met dieren en wil jij het vertrouwen krijgen en behouden dat jij het kunt? Ben jij bereid aan jezelf te werken en je hart te ontdoen van alle wikkels die je niet meer dienen? Meld je dan aan voor de FONZY’S online opleiding dierencommunicatie en draag ook een steentje bij aan meer dierbewustzijn en beleef meer plezier in contact met je dier! Klik hier voor informatie over de vorm en de kosten.

De volgende ronde van de online opleiding start 30 september 2017.

Stap in de wereld van je intuïtie, ontdek hoe ook jij met dieren kunt communiceren en verwonder je over alles wat mogelijk is vanuit de plek van liefde, jouw hart! Doe mee!

Voor een leven lang plezier in dieper contact met jezelf, het leven en je dier!

Meer weten? Stuur een e-mail met je vragen naar info@fonzys.nl