Lees hier mijn blogs en verhalen.

“Stories are powerful because they transport us into other people’s worlds. But, in doing that, they change the way our brains work and potentially change our brain chemistry – and that’s what it means to be a sociale creature.”  - Paul J. Zak


Missie

Onder het motto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! Wil ik de aandacht vestigen op het mooie van dieren en mensen.

Voor mij is harmonie, geluk delen en het leven vieren mijn essentie. Gaandeweg ben ik het zicht hierop ooit kwijt geraakt. Bezig met studies halen, omdat een diploma belangrijk is. Bezig met werk en verder komen, verstrengeld raken in werk en daar geen uitgang in zien. Bezig zijn met presteren in de breedste zin van het woord. Het zijn mijn dieren, maar ook de dieren van anderen en in de natuur die mij steeds eraan herinnerden waar ik blij van word. Het leven is zo veel meer dan alleen een maatschappelijke invulling ervan! Je bent ook mens in het groter geheel. Je innerlijke wensen en verlangens kunnen naast jouw maatschappelijke streven in balans zijn. En dat is precies waar ik mensen bij wil helpen en de dieren mij bij helpen! Je hoeft geen huisdier te hebben of er een in huis te nemen om balans in jouw zijn te ervaren. Een bredere blik op het leven en een diepere blik naar jezelf zijn de paden die je zullen leiden naar meer inzicht om jouw leven ten volle te ervaren.

Ik ben iemand die gevoelig is voor sfeer. Als ik ergens binnenkom krijg ik onbewust mee wat de stemming is in de ruimte. Wanneer ik merk dat de stemming bedrukt is of dat er weinig energie stroomt, ben ik geneigd de sfeer op te vrolijken. Beweging op gang te brengen. Ik hou ervan mezelf in situaties te begeven waar positieve, lichte en vrolijke energie is. Alle grote dingen zijn ooit klein begonnen. Zo is het ook mijn wens om de wereld een mooiere plek te maken om in te leven voor mens en dier. Door mensen te helpen in hun balans te komen, door dieren een stem te geven en door de mooie relatie tussen mens en dier in het licht te zetten, wil ik een bijdrage leveren aan een mooiere wereld! Mijn drijfveer en motivatie is mijn geloof in dat wij meer kunnen dan we voor mogelijk houden, dat de kracht van onze geest, ons hart en onze ziel ons kan brengen daar waar wij willen.

Durf te dromen en jouw leven wordt jouw droom!

Ik vind ik het belangrijk om te laten zien dat dieren levende wezens zijn zoals wij mensen, met gevoel en met eigenheid. Wij mensen hebben te maken met veel en complexe zaken. Onze visie naar de ander wordt daardoor beïnvloed. Het zorgt ervoor dat we de zaken niet direct in hun essentie kunnen aanschouwen. Dieren hebben niet te maken met zoveel zaken of complexe zaken. Zij hebben een zuivere kijk op het leven en kunnen puur in hun essentie zijn. Hierin kunnen zij ons helpen terug naar de basis te gaan. Wat is nu echt belangrijk voor je? Waar gaat jouw hart vrolijker van kloppen? Wat houdt je tegen? Het zijn vragen die met een simpel inzicht van een dier voor je gaan leven. Dieren kijken rechtstreeks in jouw wezen. Niet gehinderd door zaken als verplichtingen ten aanzien van relaties, werk, maatschappij, politiek, aanzien of wat dan ook, kunnen ze ons vertellen waar we ons pad naar innerlijk geluk weer kunnen vinden.

Mens en dier, dier en mens, we zijn allemaal onderdeel van de prachtige natuur waarin we leven. De natuur is mijn inspiratie om te voelen wie ik ben en wat ik in mijn leven wil ontdekken. Het is de basis waaruit ik put om balans te vinden voor mens, dier en maatschappij.